undeletable memories...

Archive for April, 2008|Monthly archive page

pilot….

In Uncategorized on April 19, 2008 at 12:15 am

hahahaha…akhirnya berjaya gak aku wat blog yg x seberapa ni….aku pun x bapa sure pasepa aku giat sgt wat blog2 ni sgala…mgkn sbb menyahut seruan kerajaan kot…goverment pun ari tu ada cakap kn yg totally sum blog kat malaysia ni 500,000…so aku nak jadi yang ke 500,001 la….hahaha

aku pun x tentukan lg halatuju blog ni,tapi aku akan sedaya upaya mencarutkan mencoretkan yg terbaik r untuk semua readers skalian….selamat membaca…

**aku btol2 baru dlm bidang blog ni….angpa tgk bahasa pn dh tau…

SELAMAT DATANG KE ALOQMALAI’S BLOG