undeletable memories...

pilot….

In Uncategorized on April 19, 2008 at 12:15 am

hahahaha…akhirnya berjaya gak aku wat blog yg x seberapa ni….aku pun x bapa sure pasepa aku giat sgt wat blog2 ni sgala…mgkn sbb menyahut seruan kerajaan kot…goverment pun ari tu ada cakap kn yg totally sum blog kat malaysia ni 500,000…so aku nak jadi yang ke 500,001 la….hahaha

aku pun x tentukan lg halatuju blog ni,tapi aku akan sedaya upaya mencarutkan mencoretkan yg terbaik r untuk semua readers skalian….selamat membaca…

**aku btol2 baru dlm bidang blog ni….angpa tgk bahasa pn dh tau…

SELAMAT DATANG KE ALOQMALAI’S BLOG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: